Ambachtelijk Zeeuws Lamsvlees


Ambachtelijk lamsvlees van onze eigen Zeeuws Melkschaap lammeren. Heerlijk zacht en puur vlees, direct van de boerderij. Met liefde groot gebracht, gegroeid aan de zij van mamma en later in de groene weides op en rondom de boerderij en Veere.  De lammeren worden geslacht als ze ruim 40 kg wegen en 6 - 8 mnd oud zijn. 

 

E-nummer vrij - Al ons vlees is vers vacüum verpakt en daarna diepgevroren voor een pure smaakbeleving en heerlijk mals vlees. 

 

Bestellingen kunt u afhalen in de winkel. Wij zijn geopend op afspraak. Wij verzenden geen vlees.

100 % lokaal vlees 100% eerlijk 100% ambachtelijk


Vlees wordt niet verstuurd en is enkel af te halen in de winkel


Zeeuws Lamsgehakt

Zacht lamsgehakt van de delen nek, schouder en buik. Zonder toevoegingen en of E-nummers. Geschikt voor o.a. Griekse gerechten, gehaktballen, ovengerechten, pasta's en pastasauzen en of het maken van eigen lamsburgers.

 

Lamsgehakt Zeeuws Melkschaap Lam

€ 7,04

€ 2,30 / 100 g
 • 0,3 kg
 • Beschikbaar

Zeeuws Lamsshoarma gekruid

Zeeuws Lamsshoarma, dun gesneden reepjes vlees van nek en schouder. Mild gekruid zodat de smaak van het vlees niet verloren gaat. Geschikt voor o.a. Mediterraanse gerechten, broodje shoarma of als bijgerechten. Heerlijk zacht en mals.

Lamsshoarma

€ 11,50

€ 2,30 / 100 g
 • 0,5 kg
 • Uitverkocht

Zeeuwse Lamsburgers naturel (2st)

Zeeuwse Lamsburgers ongekruid. Op ambachtelijke wijze klaargemaakt zonder toevoegingen van E-nummers en kleur,- geur, en smaakstoffen. Heerlijke malse lamsburgers gemaakt van het beste vlees. Geschikt voor op de BBQ, de grill of in de koekenpan. Gewoon even een lamsburger tussendoor, op de grill of tussen een broodje. Per twee verpakt. 115gr per burger.

Zeeuwse Lamsburgers ongekruid

€ 5,50

 • 0,23 kg
 • Beschikbaar

Zeeuwse Lamsburgers gekruid (2st)

Ambachtelijke Zeeuwse Lamsburgers. Mild gekruid voor een pure smaakbeleving zodat de smaak van het vlees niet verloren gaat. Op ambachtelijke wijze klaargemaakt. Heerlijke malse lamsburgers gemaakt van het beste vlees. Geschikt voor op de BBQ, de grill of in de koekenpan. Gewoon even een lamsburger tussendoor, op de grill of tussen een broodje. Per twee verpakt. 115gr per burger.

 

Zeeuwse Lamsburgers gekruid

€ 5,50

 • 0,23 kg
 • Beschikbaar

Zeeuws Lamskotelet schijf

Heerlijk zacht en malse lamskotelet schijven. Lamskotelet wordt gesneden uit rib en lende gebied. Het vetrandje geeft tijdens het bereiden een heerlijke geur en later een unieke smaakbeleving. 

 

Geschikt voor BBQ - grill - koekenpan en oven.

Lamskotelet schijf

€ 11,70

€ 6,50 / 100 g
 • Beschikbaar

Lamskoteletten en lamsracks uitverkocht?

Wist je dat er nog veel meer lekkers van het lam beschikbaar is?

''Veel mensen kennen enkel de koteletten en racks van reclame en kookboeken''

Maar wist je dat bijvoorbeeld het lamsgehakt in veel gerechten past? Lekker bij Mediterraanse gerechten, pastasauzen of gewoon als een Oer- Hollandse gehaktbal?

Of wat dacht je van de lamsbout schijven? Een beetje peper en zout en bakken als biefstuk! Het zachte rosé vlees smelt weg in uw mond.Lams spareribs

Echte Zeeuwse Spareribs van het lam. Op ambachtelijke wijze gemarineerd in olie, gerookte knoflook, ui en kruiden. Perfect voor op de BBQ - Grill of oven. Tip van de chef: om de spareribs botermals te krijgen is het geheim lang garen. Gaar de gemarineerde ribbetjes minstens 45 min in de oven op 150 graden. Leg er een vel aluminiumfolie over, zo verbranden ze niet. Haal de folie de laatste 15 minuten van de baktijd weg, laat de ribbetjes dan een mooi krokant korstje krijgen. Dit zelfde geldt voor op de BBQ, wikkel de ribben in aluminium folie en laat deze rustig garen. De laatste 10 minuten lekker knapperig laten worden zonder folie en veel draaien. 

Lamsribben

€ 14,40

€ 2,50 / 100 g
 • 0,57 kg
 • Beschikbaar

Lams brochette in honing tijm saus (2st)

Echte Zeeuwse lamsbrochette. Op ambachtelijke wijze gemarineerd in verse honing tijm saus. Met fijngesneden tijm uit de biologische groentetuin en honing van Imkerij Poppendamme. Deze brochette is gemaakt van het beste vlees en geeft een pure smaakbeleving. Geschikt voor op de BBQ - Grill of vele Mediterraanse gerechten. Per 2 verpakt. 250gr totaal. 

Lamsbrochette 2st 250gr

€ 7,99

 • 0,25 kg
 • Uitverkocht

Lamsbout schijven (Kogelbiefstuk)

Zeeuwse lamsbout schijven. Bij het rund ook wel kogelbiefstuk genaamd. Puur mals vlees afkomstig van het dijbeen van het lam. Bereidingswijze: peper en zout naar wens, bakken als biefstuk in roomboter of braadmagarine. Het rosé vlees smelt weg op uw tong. Ook zeer geschikt voor op BBQ - Grill of oven.

Lamsbout schijven

€ 13,23

€ 4,90 / 100 g
 • Beschikbaar

Lamsbiefstuk

Zeeuwse lamsbiefstuk. Het rosé vlees smelt weg op uw tong. Bereidingswijze: peper en zout naar wens, bakken als biefstuk in roomboter of braadmagarine. Ook zeer geschikt voor op BBQ - Grill en braadpan.

Lamsbiefstuk

€ 10,45

€ 5,50 / 100 g
 • Uitverkocht

Lamsstoofvlees

Echt Zeeuws lamsstoofvlees afkomstig van nek, lende, bout en schouder. Heerlijk mals en zacht. Perfect voor het stoven, stoofpotjes en of Engelse gerechten. 

Lamsstoofvlees

€ 8,70

€ 2,30 / 100 g
 • Uitverkocht

Lamsschenkels

Zeeuwse Lamsschenkels van voor- en of achterpoten van het lam. Schenkels met heerlijk zacht vlees. Het merg zorgt voor een heerlijke smaakbeleving bij het maken van sauzen en soepen. Ook goed te gebruiken voor stoof en stoofpotten.  

Lamsschenkels

€ 5,32

€ 1,90 / 100 g
 • 0,28 kg
 • Beschikbaar

Lamslever

Zeeuwse lamslever. Onze Zeeuws melkschaaplammeren zijn vrij van antibiotica en afgemest in groene weides met kruidenrijk gras. Puur vlees en dat proef je! Vers verpakt en vrij van E-nummers.

Lamslever

€ 10,10

€ 2,50 / 100 g
 • 0,4 kg
 • Beschikbaar

Lamskarbonade voor op de grill of BBQ

Echte Zeeuwse lamskarbonade. Afkomstig van nek, hals en schouder van het lam. Dit mooie stukje vlees leent zich perfect voor op de BBQ en Grill. Een klein beetje peper en zout en het rosé vlees smelt weg op uw tong. Tip, gebruik verse tijm of rozemarijn voor extra smaakbeleving.

Lamskarbonade

€ 8,52

€ 2,40 / 100 g
 • Uitverkocht

Lamsracks halve stukken

Lamsrack, het meest (gewilde) luxe stukje vlees van het lam. Afkomstig van de rug. Boterzacht vlees met een dun vetlaagje. De lamsracks zijn per stuk verpakt en bevatten 3-5 ribben. Geschikt voor de braadpan, grill, oven, buitenkeuken, BBQ en GreenEgg. Natuurlijk vlees, vers verpakt en zonder toevoeging van E-nummers.  

Lamsracks

€ 22,88

€ 7,50 / 100 g
 • Uitverkocht

Lamsracks heel

Lamsrack heel. Het meest (gewilde) luxe stukje vlees van het lam. Afkomstig van de rug. Boterzacht vlees met een dun vetlaagje. De lamsracks zijn per stuk verpakt en bevatten 7 tot 11 ribben. Geschikt voor de braadpan, grill, oven, buitenkeuken, BBQ en GreenEgg. Natuurlijk vlees, vers verpakt en zonder toevoeging van E-nummers. 

Lamsracks

€ 40,50

€ 7,50 / 100 g
 • 0,54 kg
 • Uitverkocht

Lamskoteletten en lamsracks uitverkocht?

Wist je dat er nog veel meer lekkers van het lam beschikbaar is?

''Veel mensen kennen enkel de koteletten en racks van reclame en kookboeken''

Maar wist je dat bijvoorbeeld het lamsgehakt in veel gerechten past? Lekker bij Mediterraanse gerechten, pastasauzen of gewoon als een Oer- Hollandse gehaktbal?

Of wat dacht je van de lamsbout schijven? Een beetje peper en zout en bakken als biefstuk! Het zachte rosé vlees smelt weg in uw mond.


Lamsbout heel

Zeeuws lamsbout. Luxe achterbout van het lam. Heel aan het stuk, perfect voor het stoven in de oven, buitenkeuken, slow cooking of de GreenEgg. Zacht en mals vlees van het lam, puur natuur en zonder toevoeging van E-nummers. 

Lamsbout heel

€ 42,07

€ 4,50 / 100 g
 • 0,93 kg
 • Beschikbaar

Lams niertjes

Zeeuwse lamsniertjes. Rosé gebakken met een klein beetje peper en zout. Geschikt bij vele (bij) gerechten, ragout of Engelse pot. Onze Zeeuws melkschaaplammeren zijn vrij van antibiotica en afgemest in groene weides met kruidenrijk gras. Dat proef je! Vers verpakt en vrij van E-nummers. 

Lamsnieren

€ 4,88

€ 25,00 / 100 g
 • 0,2 kg
 • Beschikbaar

Lamshart

Zeeuwse lamshart. Heerlijk zacht en mals. Hoort rosé gegeten te worden. Geschikt voor grill, BBQ of GreenEgg. Ook lekker bij Engelse gerechten. Onze Zeeuws melkschaaplammeren zijn vrij van antibiotica en afgemest in groene weides met kruidenrijk gras. Puur vlees en dat proef je! Vers verpakt en vrij van E-nummers.

Lamshart

€ 4,21

€ 2,90 / 100 g
 • 0,2 kg
 • Beschikbaar

Zeeuws Lamsvlees pakket 3,5kg

Zeeuws Lamsvlees pakket van het Zeeuws Melkschaap. Prachtig vlees, E-nummer vrij en op ambachtelijke wijze. Puur vlees en dat proef je.

 

Inhoud pakket:

- Lamsgehakt 500gr

- Lamsshoarma 500gr 

- Lamsburgers naturel 2st

- Lamsburgers gekruid 2st

- Lamsbiefstuk 1st

- Lamskogelbiefstuk 2st

- Lamskotelet 2st

- Lamsrack 4-6 racks

 

Inhoud pakket 3,5 kg. Wijzigingen in het pakket voorbehouden.

Lamsvlees pakket 3,5kg

€ 85,00

 • 3,5 kg
 • Uitverkocht

Zeeuws Lamsvlees pakket BBQ Editie 3,5kg

Zeeuws Lamsvlees pakket van het Zeeuws Melkschaap met prachtig vlees voor op de BBQ- Grill en buitenkeuken.  Onze Zeeuws melkschaaplammeren zijn vrij van antibiotica en afgemest in groene weides met kruidenrijk gras. Puur vlees en dat proef je! Vers verpakt en vrij van E-nummers.

 

Inhoud pakket:

 

- Lamsbrochette gemarineerd in honing tijmsaus 4st

- Lamsworstjes gekruid 4st

- Lamsburgers naturel 2st

- Lamsburgers gekruid 2st

- Lamskarbonade 2st

- Lamsbiefstuk 1st

- Lamskotelet 2st

- Lamsspareribs gemarineerd 2st

 

Inhoud pakket 3,5kg. Wijzigingen in het pakket voorbehouden.

Lamsvlees pakket BBQ

€ 85,00

 • 3,5 kg
 • Uitverkocht